Inschrijven voor BuitenSchoolse Opvang (BSO) of Peuteropvang (Spring in 't Veld)     Klik hier
We zijn alweer een maand onderweg in het nieuwe jaar 2020. De kinderen en de juffen zijn inmiddels weer gewend aan de nieuwe groepen. Veel kinderen zijn begonnen op de basisschool hebben afscheid genomen van Spring en er zijn veel nieuwe kinderen gestart.
Het thema Moppereend is voorbij gekomen zoals u misschien hebt vernomen van uw kind en we gaan door met het Thema Winter. We zingen liedjes over de winter, wat sneeuw doet als je het mee naar binnen neemt. Een dansje winter met nadruk op zelfredzaamheid, lichaamsdelen worden benoemd en wat je allemaal aan hebt in de winter. We lopen buiten en benoemen begrippen over de winter.
Zoals u hebt kunnen zien hebben we een nieuwe pipowagen hij is echter nog niet klaar we hopen dat dit snel het geval is zodat we hier weer kunnen lunchen met de overblijfkinderen of andere leuke activiteiten.
Hallo. Ik ben Juf Anita Lippmann en werk per 7 januari bij Spring in het Veld voor de inval van juf Astrid. Ik ben getrouwd met Henri en we hebben samen 4 kinderen in de leeftijd van 18, 13, 11 en 10 jaar. In ons huis wonen ook 3 katten en een hond dus een gezellige drukte in huis.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het regelen van allerlei Sinterklaas activiteiten zoals intochten en huisbezoeken in en rond mijn woonplaats Raalte. Ook vind ik het erg leuk om samen met mijn man te klussen in huis of de kinderen te begeleiden in hun dansoptredens of turnwedstrijden.
Voordat ik kwam te werken op Spring in het Veld ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als woon- en werkbegeleider van (jong) volwassen mensen met diverse problematiek zoals gedrag en verslavingen of een verstandelijke beperking met een grote hulp of zorg vraag. Daarnaast heb ik toen ook mijn HBO opleiding afgerond. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar ik ben nu toe aan een andere doelgroep om daar te kunnen leren en te ontwikkelen en ben erg blij dat ik dat kan doen op deze locatie. Mijn werkdagen zullen de maandag dinsdagmiddag en de vrijdag middag zijn, dus we gaan elkaar gauw ontmoeten. Met vriendelijke groet; Anita Lippmann
Voor ruilingen, inhaalmomenten en incidentele opvang ligt er informatie brief in de hal.
U kunt ook contact op nemen met Patricia Veltman. Tel nr: 06-27507520
Tijdens de schoolvakanties wanneer we het vakantierooster hanteren is het niet mogelijk te ruilen. Wanneer uw kind niet komt, terwijl het wel is opgegeven, is dit geen probleem maar laat ons dit wel even weten.
Graag bij het brengen en halen de hekken sluiten voor de veiligheid van de kinderen.
Bij wisseling van jas graag voorzien van naam.
Heeft u uw code al geactiveerd? Wij plaatsen leuke berichten en foto’s op klasbord.
U kunt de code van de leidsters krijgen.
De teksten van de liedjes die wij dagelijks zingen kunt u vinden op onze website. Wij zetten regelmatig wat foto’s op onze Klasbord
App.
Hallo allemaal,
Zoals sommige van jullie weten heb ik leukemie en ben ik al een paar maanden niet op de opvang als leidster.
Nu deze nieuwsbrief uitkomt wil ik jullie op de hoogte houden van mijn verloop, ik hoor dat enkele kinderen en ouders daar nog naar vragen.
Vanaf 12 oktober ben ik begonnen met mijn eerste chemo, daarvan kreeg ik verbrandde handen, gelijktijdig heb ik mijn haar laten afscheren, na drie weken kreeg ik koorts. Nadat koorts weg was, een week, mocht ik naar huis. Tussendoor moest ik nog een beenmergpunctie ondergaan, om te kijken of alle leukemiecellen weg waren, maar dat bleek niet zo te zijn. Ik ben twee weken thuis geweest, waarin ik me prima voelde. Toen begon de tweede chemo en was dubbel zo zwaar, naast weer de verbrandde handen heb ik nauwelijks ergens last van gehad. Dat duurde weer vier weken. 13 december mocht ik weer naar huis, met tussendoor bloedprikken en beenmergpunctie. Nu was alles weg, dat is een goed bericht.
Ik moet nieuwe beenmerg hebben van een ander, dus in de tijd dat ik behandeld werd zijn ze ook opzoek gegaan naar een donor. In de Wereldbank was er geen match, in de familie ook niet. Nu hebben ze iets gevonden in de navelstrengen bank. Ik voel me prima, mijn haar is weer aan het groeien en ben nog even bij een vergadering van de kinderopvang geweest, goed alles even te horen. Waarschijnlijk word ik 4 februari weer opgenomen voor zes weken, dan geven ze me weer een chemo en daarna twee keer een bestraling van het hele lichaam en dan wordt mij de nieuwe stamcellen toegediend. Hoe het verder gaat laat ik wel weer weten.
Groetjes, Astrid