Hallo. Ik ben Juf Anita Lippmann en werk per 7 januari bij Spring in het Veld voor de inval van juf Astrid. Ik ben getrouwd met Henri en we hebben samen 4 kinderen in de leeftijd van 18, 13, 11 en 10 jaar. In ons huis wonen ook 3 katten en een hond dus een gezellige drukte in huis.
In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het regelen van allerlei Sinterklaas activiteiten zoals intochten en huisbezoeken in en rond mijn woonplaats Raalte. Ook vind ik het erg leuk om samen met mijn man te klussen in huis of de kinderen te begeleiden in hun dansoptredens of turnwedstrijden.
Voordat ik kwam te werken op Spring in het Veld ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als woon- en werkbegeleider van (jong) volwassen mensen met diverse problematiek zoals gedrag en verslavingen of een verstandelijke beperking met een grote hulp of zorg vraag. Daarnaast heb ik toen ook mijn HBO opleiding afgerond. Dit heb ik met veel plezier gedaan maar ik ben nu toe aan een andere doelgroep om daar te kunnen leren en te ontwikkelen en ben erg blij dat ik dat kan doen op deze locatie. Mijn werkdagen zullen de maandag dinsdagmiddag en de vrijdag middag zijn, dus we gaan elkaar gauw ontmoeten. Met vriendelijke groet; Anita Lippmann